voordelen koffiezetapparaat op het werk

Voordelen van een koffiezetapparaat op het werk

Veel bedrijven hebben besloten af te zien van koffie op kantoor vanwege de zorgen van gezondheid en hygiëne, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Uit een studie uit 2020 bleek zelfs dat twee vijfde van werknemers op het werk koffie dronk en bijna een derde een koffiezetapparaat met één dienst had. Voorziening op kantoor op kantoor kan echter een negatieve invloed hebben op de werkervaring van een werknemers.

Koffie op het werk bieden kan de productiviteit van uw teams verhogen. Het verhoogt ook de werknemerstevredenheid. Wanneer werknemers zich alert en productief voelen, hebben ze meer kans om taken te voltooien en hebben ze minder kans om verwondingen te ervaren. En, zoals je misschien al geraden hebt, helpt de cafeïne in koffie de alertheid te vergroten en stress te verminderen. Het cafeïne -gehalte van koffie kan ook helpen bij het stimuleren van de geestelijke gezondheid van uw werknemers. Als zodanig kan een koffiezetapparaat helpen bij het verbeteren van het moreel van de werknemers en het vergroten van de werknemerstevredenheid.

Als u ervoor kiest om een koffiezetapparaat voor uw werkplek te kopen, zorg er dan voor dat het gemakkelijk te schoon is. Dit helpt ervoor te zorgen dat de machine sanitair blijft en goed smakende koffie zet. U moet ook een model kiezen met een ingebouwde molen, waarmee u uw eigen koffie kunt malen. De beste machines hebben een molen waarmee u hele koffiebonen kunt malen, en hele koffiebonen geven u betere resultaten. Sommige koffiezetapparaten worden ook geleverd met een schuimende toverstok, wat handig is voor cappuccino’s en lattes. Een andere functie die het overwegen waard is, is een warmwater dispenser voor thee of americanos.

Als u op zoek bent naar een koffiezetapparaat voor uw kantoor, wilt u misschien een Nespresso -machine overwegen. Deze machine kan tot 200 kopjes koffie per dag produceren. Het kan ook worden aangepast aan de temperatuur van melk en koffie. Hoewel het een grote en dure machine is, kan het een geweldige manier zijn om het moreel van het personeel op kantoor te stimuleren.

Een ander voordeel van single-serve koffiezetapparaten is dat ze het risico op het verspreiden van ziektekiemen verminderen. Veel werkplekken gebruiken gemeenschappelijke koffiemachines, maar de handgrepen van deze machines worden regelmatig aangeraakt door verschillende mensen. Single-service koffiezetapparaten zijn ook meer sanitair omdat ze één beker tegelijk bereiden. Werknemers moeten het touchscreen na gebruik desinfecteren en hun handen regelmatig wassen.

Zorg er bij het kiezen van een koffiezetapparaat voor uw kantoor voor dat u bij elke werknemer het type en de grootte van de machine bespreekt. Er zijn goedkope die niet veel functies hebben, en duurdere met extra functies en opties. Het koffiezetapparaat voor algemeen gebruik kost overal van tien tot veertig dollar, en er zijn ook chique die tot zestig of 90 dollar kosten. Ze hebben meestal een molen en schuimer en een paar andere functies. Misschien wilt u ook een cafeïnevrije optie overwegen als u niet van cafeïnehoudende koffie houdt.

Een Siphon -koffiezetapparaat is een andere populaire optie. Ze gebruiken een speciale warmtebron om ervoor te zorgen dat water op een consistente temperatuur blijft, zodat de resulterende koffie consistent is in smaak en sterkte. Ze zijn echter duurder, maar kunnen een geweldige aanvulling zijn op een feest of een cup na het eten.

Scroll naar boven
Scroll naar top