personeel productiever krijgen

Hoe u personeel productiever kunt krijgen

De eerste stap bij het verhogen van de productiviteit van uw personeel is om hun engagement niveaus te verhogen. Betrokken werknemers zullen u laten zien dat ze zich inzetten voor de missie en doelen van het bedrijf. Ze zullen vaker verschijnen en productiever zijn. Bovendien zullen betrokken werknemers eerder bijdragen aan het bedrijf buiten hun mandaat.

Als manager kunt u tools gebruiken om de productiviteit van werknemers te controleren en doelen voor uw werknemers te stellen. Vervolgens moedig ze in één-op-één vergaderingen met uw personeel aan om uitdagingen en wegversperringen te bespreken en samen te werken om ze te overwinnen. U kunt ook technieken gebruiken, zoals de Pomodoro-methode, waarbij timers worden ingesteld en om de vier sessies van 25 minuten pauzeert.

Een andere manier om de productiviteit van werknemers te verhogen, is door flexibele werkuren aan te bieden. In plaats van werknemers acht uur te laten werken, kunnen ze twee uur blokken werken. Op deze manier hebben ze tijd voor pauzes en zullen ze ’s middags niet traag worden. Dit zal ook helpen vechten tegen burn -out.

Naast het productiever maken van werknemers, is het belangrijk om de werknemerstevredenheid te vergroten. Als ze blij zijn, zijn ze waarschijnlijker productiever, wat uiteindelijk hogere winst voor uw bedrijf betekent. De beste manier om de werknemerstevredenheid te stimuleren, is door kleine aanpassingen te maken in hun balans tussen werk en privé. Door de werknemerstevredenheid te verbeteren, kunt u de prestaties van werknemers verbeteren en meer werk in minder tijd produceren. Het vergroten van de werknemerstevredenheid kan ook hun motivatieniveaus verhogen. Wanneer uw werknemers het gevoel hebben dat ze bijdragen aan iets belangrijks, zullen ze het gevoel hebben dat ze het verschil maken.

Het veranderen van uw kantooromgeving is een andere manier om de productiviteit te stimuleren. Uit een recent onderzoek bleek dat bedrijven met flexibele werkuren een toename van de productiviteit van werknemers met 35% ervoeren. Naast het hebben van flexibele uren, zal het toestaan van werknemers vanuit huis hun productiviteit verhogen. Probeer dit concept met een paar werknemers te testen om te zien of het voor uw bedrijf werkt.

Hoewel je niet alles kunt beheersen, kun je helpen het moreel van de werknemers te vergroten door een ondersteunende en begripvolle manager te zijn. Werknemers zijn eerder productief als ze het gevoel hebben dat hun managers hun behoeften begrijpen. Een manager moet toegankelijk zijn om geduldig vragen te beantwoorden en moet dingen duidelijk en respectvol uitleggen.

Werknemers die gelukkiger zijn in hun werk, zullen ook betere service bieden aan klanten. Gelukkige werknemers zullen eerder de tevredenheid van de klant vergroten en de klantverloop verminderen. Ze zullen ook creatiever zijn, volgens een studie van Adobe. Het is belangrijk om werknemers aan te moedigen om dit in gedachten te houden.

Scroll naar boven
Scroll naar top